Tehničko veleučilište u Zagrebu - Elektrotehnički odjel

Poučavanje

Ova stranica (kao i svaka druga uostalom), namijenjena je ne samo studentima nego i nastavnicima.

Konzultacije - Na što obratiti pozornost prilikom dolaska na konzultacije.

Laboratorijske vježbe - Nekoliko savjeta za uspješnije izvođenje vježbe.

Završni i diplomski rad - Teme za završni i diplomski rad te sadržaj i način izrade radova.Nastavničko umijeće - Osim što trebaju stalno usavršavati svoja stručna znanja, nastavnici trebaju razviti još neke vještine potrebne u radu sa studentima. Pisac ovih redaka puno je naučio i odlično se zabavio na programu za osposobljavanje "Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi" (ALCT). Više o programu na stranicama Foruma za slobodu odgoja. Neke informacije za pomoć visokoškolskim nastavnicima u poučavanju sadrži E-portal Učenje i poučavanje u visokom obrazovanju. Još jedan izvor koji se bavi poučavanjem je riječki FFRI.

Uvjeti za uspješno učenje - Uvjeti koji trebaju biti ostvareni tijekom učenja da bi učenje bilo uspješno. Vrijede za svaku dob čovjeka. Autor je Brian Cambourne

Oslovljavanje s kolega - Sažet i jasan naputak tko koga može oslovljavati s kolega opisan na stranici Hrvatskog jezičnog portala.Kako uspješno doktorirati - Vodič za uspješno preživljavanje doktorskog studija.

How to Ruin the Career of a Ph.D. Student in Computer Science and Engineering: Precise Guidelines - Vodič za onemogućavanje uspješnog preživljavanja doktorskog studija.

Početna Predmeti Poučavanje Linkovi Mapa ... TVZ

Tehničko veleučilište u Zagrebu - Elektrotehnički odjel