KLIZANJE

Svaki student ima pravo prijaviti jednu sportsku aktivnost u jednom terminu na koju će redovito dolaziti.
Pješačko-planinarske ture na Medvednicu i hodanja na Jarunu mogu biti nadopuna (u slučaju nedovoljno skupljenih bodova) ili samostalna aktivnost i može se doći bez prethodne najave.

LOKACIJA - ŠRC Šalata - klizalište, Tramvajem br. 8, 11, 12, 14 – izlaz u Draškovićevoj ulici i pješice cca 300 m uz Schlosserove stube

TERMIN ODRŽAVANJA: Još nemamo definirane temrine, ali informirat ćemo vas čim ih budemo imali

DATUMI ODRŽAVANJA:

PARTICIPACIJA ZA CIJELI SEMESTAR: 100,00 kn. Participacija uključuje najam klizaljki i 10 termina klizanja.

NOSITELJ PROGRAMA: Zagrebački sveučilišni sportski savez. Na klizanje dolaze studentice i studenti s raznih fakulteta u Zagrebu, a nadzor se organizira zajednički između nastavnika TZK zaposlenih na visokim učilištima.

VRIJEDNOST BODA: 1 bod

PRIJAVE UZ UPLATU PARTICIPACIJE: Na konzultacijama predmetnih nastavnika Natalije Špehar i/ili Borisa Metikoša. Prijave se primaju do popunjenja grupe. Nemamo puno karata pa budite brzi. Ovo je program koji se provodi samo u zimskom semestru.

OPREMA: Obavezna udobna sportska odjeća primjerena klizanju na otvorenom, a osobito rukavice. Ako imate svoje klizaljke možte ih nositi.

NAPOMENA: Na nastavu je potrebno dolaziti na vrijeme. Promjena termina i/ili aktivnosti moguća je jedino u dogovoru s predmetnim nastavnikom ukoliko u željenoj grupi ili na aktivnosti ima mjesta.
Ako imate nekih zdravstvenih problema obavijestite o tome predmetnog nastavnika.
Vodite brigu o svojim stvarima i vrijednostima koje imate jer nitko ne odgovora za izgubljeno.

Lokacije održavanja programa

Pronađite lokaciju na karti
Uređuje: TZK