SUS TVZ
SPORTSKA UDRUGA STUDENATA TEHNIČKOG VELEUČILŠTA U ZAGREBU

ZAŠTO SMO OSNOVALI SPORTSKU UDRUGU?


Sportska udruga studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu nastala je zbog potrebe za organiziranim natjecanjem i bavljenjem sportsko-rekreacijskim aktivnostim studenata.
Prema Zakonu o sportu donesenom u lipnju 2006. osnivaju se Studentske sportske udruge koje omogućavaju sudjelovanje u organiziranom sustavu natjecanja. Bez sportske udruge ne bismo mogli sudjelovati na najvećem i najbrojnijem natjecanju za studente, Sveučilišnom sportskom prvenstvu Grada Zagreba koje se održava već dugi niz godina u velikom broju sportova, a na kojem su studenti/ce TVZ-a samostalno nastupili prvi put u akademskoj godini 2006./2007.

SUS TVZ je udruga svih studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu bez obzira na odjel i godinu studiranja. Natjecanje po pojedinim sportovima organizira se zajednički uz moralnu i materijalnu podršku Stručnog vijeća TVZ-a, a nastavnici kineziološke kulture na svim odjelima i zainteresirani studenti/ce pomažu u organiziranju i provedbi natjecanja.
Zainteresirani studenti pomažu radu udruge na bilo koji način - natjecanjem, organizacijom natjecanja, tehničkom podrškom, pomoći pri izradi web-a i sl.

Uključenje u udrugu je dobrovoljno i moguće tijekom cijele godine.

Prijavnica za učlanjenje u SUS TVZ

Uređuje: TZK