PRIJAVE ZA STUDENTSKA SPORTSKA NATJECANJA

Studentska sportska natjecanja provode se redovito svake godine u više od 20 sportova. Neka natjecanja se održavaju ligaškim sustavom natjecanja, a neka se održavaju jednokratno - jedan dan u godini, obično vikendom.
Na natjecanju ne sudjeluju samo vrhunski sportaši već i studenti/ice koje imaju sklonosti prema određenom sportu i žele braniti boje svojeg fakulteta. Svi koji imate dobru volju dobro ste došli!

Na kraju prvenstva radi se ukupni poredak za sve sportove i sve fakultete u kojima se održalo natjecanje. Naše studentice i studenti su već nekoliko godina među najboljih 10.

Prijavite se i vi za Sportska studentska natjecanja tako da ispunite prijavnicu i pošaljite je e-mailom na nspehar@tvz.hr.
I vi možete dati svoj doprinos u promociji TVZ-a.
Molimo vas da nam date sve tražene podatke kako bismo lakše mogli stvoriti bazu podataka i imenik natjecatelja/ica.
Studenti koji se natječu mogu osvojiti dodatne bodove iz kolegija Kineziološka kultura.

Sportovi u kojima se možete natjecati su:
Atletika, Badminton, Bowling, Bridge, Duatlon, Futsal, Hrvanje, Jedrenje, Judo, Karate, Košarka, Kros, Odbojka, Odbojka na pijesku, Plivanje, Rolanje, Rukomet, Rukomet na pijesku, Skijanje, Squash, Stolni tenis, Streljaštvo, Šah, Tenis, Vaterpolo, Veslanje.

Detaljnije o organizaciji, načinu provođenja natjecanja, satnici, rezultatima natjecaja i aktualnostima pročitajte na web stranici Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza ili na stranicama Hrvatskog akademskog sportskog saveza (HASS).

O raznim drugim natejcanjima čitajte na našim web stranicama, na intranet stranicama moj.tvz.hr ili na facebook stranici Sportske udruge studenata TVZ-a.

Prijavnica za natjecanje iz pojedinog sporta
Uređuje: TZK