Komunikacijske vještine

Suradnici

Studenti na snimkama

Anja Nikitović (Zagreb, 1987) završila je opću gimnaziju u Zagrebu, potom upisala preddiplomski studij na Visokoj školi za informacijske tehnologije u Zagrebu (VsiTe). Kroz školovanje povremeno je radila u Hrvatskom telekomu kao administratorica na bazama podataka za telefonski imenik i u sektoru ljudskih resursa, a za studija s kolegama osnovala udrugu za promicanje informacijskih tehnologija Daj dizajn, koje je predsjednica. Sada je  na prvoj godini na specijalističkom stručnom studiju informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Ujedno izrađuje web-stranice i stvara novi vizualni identitet VsiTe-a. Hobiji su joj slikanje i vožnja biciklom.

 

Draženka Dunđer (Zenica, BiH, 1985) završila je opću gimnaziju u Zagrebu i dodiplomski stručni studij elektrotehnike na TVZ-u, gdje sad studira na diplomskom specijalističkom studiju elektrotehnike. Zanima je projektiranje instalacija i rasvjete, te tzv. inteligentne instalacije u stambenim objektima. Hobiji su joj uređenje interijera i vožnja biciklom.

 

Enes Ahmetović (Zagreb, 1982) završio je Drvodjeljsku školu u Zagrebu i dodiplomski stručni studij informatike na TVZ-u. Zanima se za administraciju servera i korisničkih jedinica, te informatizaciju i održavanje manjih mreža. Hobi mu je biciklizam.

 

Goran Bjelić (Zagreb, 1986) završio je Prvu tehničku školu Tesla u Zagrebu i dodiplomski stručni studij elektrotehnike na Veleučilištu u Zagrebu, a sad studira na diplomskom specijalističkom studiju elektrotehnike na TVZ-u. Zanimaju ga obnovljivi izvori energije i projektiranje elektroenergetskih sustava. U slobodno vrijeme planinari, kampira i posjećuje znanstvene skupove. Voli znanstvenofantastične i detektivske romane.

 

Kristina Janko (Zenica, BiH, 1986) pohađala je Opću gimnaziju u Katoličkom školskom centru Sv. Pavao u Zenici, a na TVZ-u završila stručni studij informatike, smjer organizacije i informatizacije ureda. Sad je na prvoj godini specijalističkog diplomskog stručnog studija informatike na TVZ-u i prvoj godini diplomskog studija grafičke tehnologije na Grafičkom fakultetu. Honorarno radi u Hrvatskom telekomu kao agentica tehničke podrške. U slobodno vrijeme pjeva u duhovnom VIS-u Marija Pomoćnica, svira klavir i gitaru, oslikava zidove, igra košarku, tenis i još mnoge sportove.

 

Siniša Solar (Našice, 1979) završio je Prirodoslovno-matematičku gimnaziju 1997. i trogodišnji izvanredni studij informatičkog dizajna na TVZ-ovoj podružnici u Osijeku. Od 2006. radi u Domu zdravlja Našicekao informatičar, a godinu kasnije otvara i privatnu tvrtku, obrt za informatičke usluge i poduku, koju vodi i danas. Sad studira na specijalističkom studiju informatike na TVZ-u, smjer projektiranja mrežnih sustava, u vezi s čim ga posebno zanima informatizacija zdravstva. Oženjen, ima sina, a hobiji su mu košarka i tamburaška glazba.

 

Tomislav Levak (Zagreb, 1985) završio je osnovnu glazbenu školu Zlatka Grgoševića i srednju Tehničku školu u Sesvetama, položio dvije godine Teološkog fakulteta, te završio stručni studij elektrotehnike na TVZ-u i upisao se na specijalistički studij elektrotehnike. Zanima ga energetska elektrotehnika, a posebno dio vezan uz male električne strojeve i generatore. U slobodno vrijeme svira orgulje i pleše u kulturno umjetničkom društvu Dragutin Domjanić.

 

Una Ferizović (Bosanski Novi, BiH, 1989) završila je srednju Upravno-birotehničku školu u Zagrebu kao upravna referentica, pa se upisala na stručni studij poslovne informatike na Veleučilištu Vern u Zagrebu i završila ga kao stručna prvostupnica poslovne informatike. Sad studira na specijalističkom diplomskom stručnom studiju informatike na TVZ-u. Za školovanja je povremeno radila kao promotorica prodaje u raznim marketinškim poduzećima, a sad je zaposlena kao voditeljica ureda u telekomunikacijskom poduzeću Akton d.o.o. Hobi joj je čitanje.

 

Web-ekipa

Anja Nikitović (Zagreb, 1987) završila je opću gimnaziju u Zagrebu, potom upisala preddiplomski studij na Visokoj školi za informacijske tehnologije u Zagrebu (VsiTe). Kroz školovanje povremeno je radila u Hrvatskom telekomu kao administratorica na bazama podataka za telefonski imenik i u sektoru ljudskih resursa, a za studija s kolegama osnovala udrugu za promicanje informacijskih tehnologija Daj dizajn, koje je predsjednica. Sada je  na prvoj godini na specijalističkom stručnom studiju informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Ujedno izrađuje web-stranice i stvara novi vizualni identitet VsiTe-a. Hobiji su joj slikanje i vožnja biciklom.

 

Ivan Malnar (Rijeka, 1988) završio je Prvu tehničku školu Tesla u Zagrebu i preddiplomski stručni studij informatike na TVZ-u, smjer organizacije i informatizacije ureda. Pohađa specijalistički diplomski stručni studij informatike na TVZ-u, smjer projektiranja i implementacije računalnih mreža. Od srednje škole bavi se izradom web-stranica, primjeri kojih se mogu naći na www.imalnar.com. Godine 2010. završio je akademiju za MCITP (Microsoft Certified IT Professional), bavi se planiranjem i implementacijom Windows servera.

 

Luka Mauer (Zagreb, 1987) završio je Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu, pa preddiplomski stručni studij informatike na TVZ-u, gdje je sad na prvoj godini specijalističkoga diplomskog stručnog studija informatike. Od rujna 2011. zaposlen u softverskoj firmi koja projektira i implementira sustave za praćenje, nadzor i upravljanje. Voli svaku aktivnost i uzbudljivu zabavu, a u slobodno vrijeme vodi i održava portal beskonačnih pitanja kako? na stranici www.e-kako.hr, koje je osnivač.

 

Vilim Duganić (Karlovac, 1989) završio je Tehničku školu u Karlovcu i preddiplomski stručni studij informatike na TVZ-u, smjer organizacije i informatizacije ureda, a sad je na specijalističkom diplomskom stručnom studiju informatike, smjer projektiranja i razvoja informacijskog sustava u tvrtki i organizacije uredskog poslovanja uz primjenu internetskih tehnologija. Izradio, održava i administrira stranicu www.nk mladost-brezaric.hr, te uči programiranje u C++, Visual Basicu i Javi. Dok nije počeo studirati, igrao je nogomet i svirao u Kulturno-umjetničkom društvu Josip Torbar u Krašiću.

 

Video-produkcija

Milan Bajić (Zagreb, 1976) završio je TVZ 2004. kao inženjer informatike na smjeru informatički dizajn, te osnovao partnerski obrt 4YTV koji je prvi stvarni puni servis po principu ključ u ruke – link na stranicu za produkciju internetskog videa za vladin i korporacijski sektor. Napravio je idejno rješenje Saborske televizije Hrvatskog sabora. Od 2007. u tvrtki Alfa Producent d.o.o. nastavlja s produkcijom internetskih videa, te kao slobodni snimatelj počinje suradnju s Novom TV i RTL-om. Godine 2012. počinje raditi na TVZ-u kao viši laborant. Najljepše mu je s obitelji, a hobiji su mu tenis, skijanje i čitanje.

 

Ana Biloš (Zagreb, 1983) završila je opću gimnaziju u Zagrebu, te studira hrvatski i ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu i teologiju na Biblijskom institutu u Zagrebu. Honorarno je radile razne poslove (prevođenje, rad na radio-postaji, vođenje dramskih skupina), a trenutno je montažerka u tvrtki Alfa Producent d.o.o. Hobiji su joj izvođenje i snimanje skečeva i performansa, sviranje gitare i pisanje poezije koju objavljuje u časopisima Poezija, Vijenac itd.